Straffad

Jag har blivit straffad av mig familj for att det inte var helt perfekt i koket nar de kom hem. Det det var att det stog lite disk i diskohorn, for att diskmaskinen var full & skulle bara startas & att spisen behovde ett svep med en trasa. (Detta hade jag gjort om jag hade vetat att de skulle komma hem i lordags, jag trode de skulle komma hem i sondags) Sen sa hade jag tydligen inte tagit hand om katten ordentligt, & jag blev anklagad for att inte ha gett den mat. Sa nu far jag inte sitte vid datorn narjag jobbar. Fast jag har inte gjort det forrut heller, utan nar jag har vart klart med allt & A sovit & O vart i skolan sa har jag satt mig dar lite. Men de har satt kod pa datorn & jag tanker inte fraga dem om jag far sitta vid datorn, det ar ju helt sjukt. Sa nu har jag bestammt mig for att jag plockar bara in min disk i diskmaskinen & den disken barnen har nar jag jobbar. Jag ska enligt min handbok inte gora nagot som inte har med barnen att gora, sa nu tanker inte jag gora det lilla extra att plocka in deras disk. Som tur ar borde min dator komma nu i veckan, men tills dess kommer ni inte hora sa mycket av mig. Nu sitter jag pa skolans biblotek.

Utekvall i Pontiac

Jag tycker det ska bli kul ikvall! Jag kommer ha mycket roligare an vad ni har pa kronan vill jag lova :).. Jag har mina finaste strumbyxor pa mig med. Sjalvklart kommer jag vara finast av alla dar.

         

Horses Heaven

Horses Heaven ar ett stalle som tar in hastar som har blivit utnyttjade, eller som ingen annan vill ha. De hade tva hastar som blivit svalt som de precis fatt in. Det var ingen trevlig syn. Vi borjade med att bara ut en massa brote, sen dammade vi. Man skulle kunna tro att det inte hade stadats dar pa flera ar, men de har sanna har volenter moten dar man stadar allting nagra ganger om aret. Sen givk vi ut i en hage & plockade bajs dar. Bilderna ar utlagda bade pa bilddagboken & pa facebook.


Den har hasten tyckte jag extra synd om. George ar 32 ar, & blind pa bada ogonen.

Motivation

Sandy (Miias vardmamma som ar LCC for en annan argentur) gav mig ett tips om att skriva upp allt jag ville gora har innan jag akte hem, som en motivation. An sa lange har jag kommit fram till dessa

♥ Aka till LA & halsa pa kusin Jocke.
♥ Aka till Delhi & halsa pa faster Malin.
♥ Se svensk/amerikanska museumet & amercan doll m.m. i Chicago.
♥ Se nasta Harry Potter film pa bio.
♥ Klara min av min kurs pa collage med bra resultat.
♥ Fika pa Rainforest Cafe.
♥ Ga pa en sykurs & lara mig sy som mamma.
♥ Ga & se mediumet igen.

Finns det nagot som ni tror jag skulle tycka om att se har i staterna?


Lang dag

Igar satte jag mig i bilen efter gymet klockan sex, ca kvart over nio var vi frame pa resturangen. Jag korde min bil till Irene, Irene korde sin bil till Maria & Maria korde sin bil till resturangen, plus att vi akte lite fel. Maten var god, & Miia bjod mig eftersom jag kort henne sa mycket. Det kommer ju kompenceras. Idag ska jag till en horse arena & mocka boxar. Det ar varat LCC mote den har manaden. Sen kanske jag & Miia ska till en klubb som har 18 ars grans. Det ar nastan sa att man kanner sig som 16 igen.

Ge mig inspiration till att klara av det har!

Jag har tankt sa att det knakat i huvudet pa mig nu. & jag nastan kommit fram till nagot. Jag har iaf tagit beslutet att jag inte far aka hem innan januari. Bestammer jag mig da for att aka hem sa ar det det basta beslutet for min del. Sjalva beslutet kommer inte komma forrens jag verkligen vet att det ar battre for mig att aka hem. Annars ska jag ifran januari ga vidare dag for dag, & hela tiden kanna att jag inte har nagra tvang pa mig att stanna hela aret. Men jag ska ta tag i mitt liv nu & inte bara sitta i huset & rottna. Jag ska inte heller kopa klader for alla mina pengar, spara, spara! & sen kom jag tanka pa att hela mina collage kostnader infor nasta termin kommer vara ungefar lika mycket som en bilett hem till sverige. Sa anntingen kan jag lasa pa collage & fa den betald, eller inte lasa pa collage & gora slut pa mindre pengar. Fast nu har jag ju redan borjat en kurs. & lite stimulans kanske man behover?

Rysk Resturang

Idag har jag en del jag ska gora. Jag ska borja med att gora laxor efter det ska jag stada upp har, familjen kommer hme imorgon eller pa sondag & da ska det vara fint. Sen ska jag till gymet, har inte vart dar pa tva dagar sa det ar anna dags. Ikvall ska jag hamta upp Miia, sen aker vi till Irene & darifran till Kathleen. Vi ska ut & ata pa en rysk resturang.

Termpaper

I min kurs pa Collage ska jag skriva en termins uppsats om hur viktig den proffesionel imagen ar for att kunna genomfora ett kop. Jag var i skolans biblotek & har nu lanat tre bocker om amnet, jag behover tva till eftersom ett krav ar att man ska ha fem referenser, varken mer eller mindra. Den ska vara pa fyra fulla sidor. & sen var det en massa andra ratt sa ovesantliga saker, som typsnitt, text storlek & radavstand. (De ar inte ovesentliga for mig, men for er sa ar de det)

SATC

Igar kvall tittade jag pa Sex and the City filmen. Den var riktigt bra. En perfekt mix mellan grat & skratt. Jag ska titta pa den igen ikvall. Jo jag fick min skinjacka idag med. Den passade & jag ar riktigt nojd med den.

Jag vet att det ar fel & tanka pa det har sattet men jag gor det anda & jag vill veta lite om vad folk skulle tycka om det. Om, (jag sager om, det betyder inte att jag tanker gora det) jag aker hem ett halvar for tidigt, skulle ni bli arga & besvikna pa mig da? Eller tycker ni att jag ska gora det som ar bast for mig? Jag kommer ta en dag i taget, men hela den har upplevelsen kanns fel for mig, det kanns som om det egentligen inte var meningen att jag skulle gora det har. Jag sjalv kanner sa har; jag har vart har i tre manader nu. Det kanns som om om jag ar klar har fast att jag inte har gjort nagonting, forutom att langta hem. Men den andra sidan av mig vill lara kanna folk & aka pa resor osv. Aker jag hem tidigare kommer jag kanna mig misslyckad. Stannar jag kvar kanske jag forlorar det som betyder mest for mig. Jag ar helt klyven. Hur mycket ar den har upplevelsen vard? Jag skulle gjort som faster Pia sa, akt till Malin & hjalpt henne i tre manader.




Holly var snall & skickade en bild pa Par. Han ar faktiskt ganska sot i sitt langa har.

Mat

Jag ska ju egentligen inte kopa min mat sjalv. Men nu ar kylskapet nastan tomt. & de ska vara borta i fem dagar till (vilket jag tycker ska bli skont) & de har inte gett mig nagra pengar till att kopa mat for. Sa snart ska jag aka ivag & hyra en film & kopa lite mat tills ikvall & resten av dagarna. Sen ska jag pa powerball pa gymet. Vad har ni gjort idag?

Harfarg

Jag har den sensate veckan funderat pa om jag ska forsoka fa tillbaka min riktiga harfarg sa jag slipper farga det hela tiden. Jag vill bade gora det & inte gora det, jag tycker om att vara blond, & nar jag tanker pa hur mycket pengar jag har lagt ut pa att bli blond igen sa tror jag att det ar lika bra att vara blond ett tag innan jag fargar det morkt i. & tank om jag angrar mig?


Check

I lordags sa loste jag in min check pa summersets bank of america. Eftersom det inte var min specifika bank sa fick jag inte ta pengar i handen, sa allt akte in pa kontot. Bankgubben sa nagot om att om jag litade pa den som gav mig checken sa skulle jag kunna anvanda pengarna direkt, fast att de var pa kortet. Det tyckte jag var jatte konstigt eftersom det alltid har tagit en dag for pengarna att komma in pa kortet forrut. & sjalvklart hade jag ratt, pengarna kunde inte anvandas direkt. Inte hade de kommit pa sondag heller, men det ar ju sondag sa det kunde jag forsta. Men jag borjade bli riktigt orolig igar for pengarna hade fortfarande inte kommit in pa kontot nar jag tittade efter klockan tio pa kvallen. Men imorse sa fanns de dar & jag kan andas ut. Det var ju faktiskt 350&, det ar ju en hel del.

Shopping+Kinamat

Fullt upp igar. Forst satte jag mig & laste laxor, hann nastan med hela kapitlet, men Miia ringde & sa att jag kunde komma & plocka upp henne vid ett, & jag ville hinna till gymet forst. Efter det akte jag hem & at jatte snabbt. Det tar ca 20 minuter att aka till Miia. Kanns lite langt, men det ar det narmaste nagon Au Pair bor har. Sen akte vi till ett shoppingcenter. Vi trodde vi hade hamnat ratt & undrade hur Miias vardmamma kunde kalla det har ett shoppingcenter. Men sen hittade vi ratt, men da hade vi inte sa mycket tid kvar. Sa jag tror vi kommer aka tillbaka dit snart igen ;). (jag kopte en vit t-shirt & tva armband for 14$) Vi var ju sjalvklart hungriga efter en lang dag med att bara ga omkring. Vi bestammde oss for att vi ville ha kina mat & anvande oss av GPS'n for att hitta nagot. Tredje stallet vi provade hittade vi. Maten var vall sadar & ja, kyklingen blev tillagad pa bordet framfor vara ogon, vilket vi bade tyckte var lite lustigt. Klockan nio var jag hemma. Jag far inte glomma att tala om att vi fick en efterratt med. Kolla bilderna! Ni kan ocksa lasa om den ryska au pairen Irene har.



                   



 


Lungt & stilla

Jag har inte gjort nagot vettigt idag, men det har varit skont. Jag var pa summerset forrut & lamnadet illbaka en sporttopp med hal i. Jag ar ritkigt stolt over mig sjalv att jag faktiskt inte kopte en enda sak. Kande att det ar battre att ha kvar pengarna hos mig, ett tag iaf..

Ledig

For ca en timme sen akte familjen ivag pa en veckas semster hos barnens mormor. Nu har jag vart sjalv har i en timme, & an sa lange sa trivs jag som fisken i vattnet. Igarkvall var vi pa tivoli. Barnen tyckte om det & jag med, aven om jag bara akte en grej. Kanske aker tillbaka dit ikvall. Idag ska jag till Summerset & lamna tillbaka ett sportlinne som har gatt sonder, sen ska jag till gymet en svang. Vad ska ni gora i helgen?

Besvikelse

Hon som skulle halla danspasset pa Bally dok aldrig upp sa det blev inget. Jag gjorde lite annat men jag ar valdigt besviken, jag var inte dar lange. Nu ska jag ata choklad & langta hem!


Ursakta misstaget

Jag fragade pa Ballys idag om det verkligen var sa att Pussy Cat Dolls skulle komma. Det visade sig vara sa att det bara var deras danssteg som skulle laras ut, men inte av dem sjalva. Sa jag ber om ursakt for att jag skrev att Pussy Cat Dolls skulle komma hit,

Skinnjacka

Klickade precis hem en skinnjacka fran asos. Sa nu ska jag klara mig en bra bit in pa hosten. Snart far jag mina vinterklader med som pappa ska skeppa over tillsammans med datorn.



Pussy Cat Dolls

Jag fick nyss ett mejl fran Bally. Pa torsdag kommer Pussy Cat Dolls till MITT gym & haller dans kurs i tva timmar. Gissa var jag kommer  vara da?

& vilken faslans tur jag har. Jag talade om for An i lordags att om det kommer en tornado hit sa aker jag hem utan att blinka (det var mest ett skamt). Nar Ike kom over har for nagra dagar sedan sa var det en tornado i en stad 45 minuter fran har. Jag ar sa fruktansvart glad over att jag inte behovde uppleva den. (peppar, peppar, ta i tra.)

Ledig nasta vecka

Pa fredag aker familjen till An mamma. Jag trodde det var meningen att jag skulle aka med, men igar sa Mark till mig att jag kunde planera helgen & veckan hur jag ville for de skulle anda aka har ifran pa fredag & han visste inte riktigt nar de kom hem. Jaha sa jag. Jag borde anda vara hemma & plugga for om tva veckor har jag mitt forsta prov. Men det kanns lite surt anda att de inte kan saga det rakt ut att jag inte far folja med.

An ar just nu pa en andra arbetsintervju. Jag haller fingrarna korsade & haller tummarna pa att hon far det nya jobbet, vilket skulle gora allting lattare for mig.

Andra gangen

Jag kom precis hem fran min andra lektion av salesmanship. Det kanns som att jag har tagit mig lite vatten over huvudet, jag maste studera hardare an vad jag nagonsin gjort forr for att klara det har bra. Ge mig styrka!

Chalk art

For nagra dagar sedan var jag valdigt kreativ nar jag var ute & lekte med barnen. En valdigt fin bild blev det. Jag tycker det ar roligare att rita pa asfalt an vad A & O tycker. Jag fick ocksa besok av herr A imorse nar jag pratade med Par. A tyckte inte det var roligt att inte fa all uppmarksamhet sa han gick snabbt igen, annars brukar han vara kvar & mysa i alla fall 10 minuter.

.


Planlosning

Mamma bad mig for nagra veckor sen att ta kort pa hur det ser ut har inne. Sa jag har precis knappt nagra kort & skickat ivag dem till henne. & for att fa henne forsta lite battre hur det ser ut sa ritade jag en planlosning till henne som jag tycker ar riktigt bra. Tyvarr gick det inte att ladda upp den har.

Nu ska vi snart ivag till target & kopa mossa, vantar & liknande. Man maste ju vara forberedd. Ikvall kommer Ike hit, det har redan regnat i tva hela dagar, & det kommer komma mer som ni kanske forstar. Idag har ser jag ut sa har;


Arbete

Eftersom jag inte har sa mycket att sysselsatta mig har, sa tanker jag valdigt mycket pa vad jag ska gora nar jag kommer hem. Tidigare har jag tankt mig att flytta till Karlstad direkt nar jag kommer hem for att arbeta dar, helst pa MQ, for att sedan ha det som ett helgjobb under tiden jag studerar. Men nu har jag tankt om lite. Jag ska bo hemma hos mamma nasta sommar, & flytta till Karlstad nar Universitiet borjar. Nar jag betsammde mig for det borjade jag tanka pa vad jag skulle ha for sommarjobb? Jag laser ju Salesmanship for att fa ett jobb. & da vill jag ju fa ett bra eftersom jag lagt ner bade tid & pengar pa att skaffa mig en utbildning, aven om den ar valdigt liten & begransad. Kan man fa ett sommarjobb i en butik? & hur gar man tillvaga? Jag kan ju tanka mig att konkurrensen ar valdigt stor. Men da har jag ju iaf fordelen av att ha last pa ett collage i USA, & det maste vall betyda nagot?

Pippi Longstocking

Jag har last ut en bok pa ca 300 sidor om Pippi pa engelska nu. Det var rolig lasning, & jag insag att jag faktiskt inte redan hort alla historier om henne, & det finns annu mer. Snart ska jag borja lasa Maddicken pa engelska med, & Lotta pa brakmakargatan.

Om 10 dagar har jag varit borta fran Sverige i 3 manadet vilket betyder att jag foljfoljt 1/4 av hela aret. Mitt humor gar upp & ner (vilket allas gor). Men nar jag ar ledsen ar det for att jag langtar hem & vill umgas med mina kompisar & ha saker att gora. Vad gor jag om dagarana egentligen? Jag sitter vid datorn, aker till gymet & laser. Jag har ingen annan att umgas med an familjen. Irene (den ryska tjejen) ar ju inte direkt mitt typ av umgange, & jag vill inte heller vara den enda som forsoker skaffa en kontakt & inte fa nagot tillbaka. Men pa mandag kommer det en ny au pair, som ar fran Finland hit. Eller ja, hon kommer till NY pa mandag & hit pa fredag, sa nasta lordag ska jag ta med henne ut (om hon vill) pa bio eller nagot. Hall tummarna pa att hon ar nagot att umgas med! Jag har skrivit ett mejl till henne, som hon ocksa har svarat pa, & hon verkar snall (hur mycket man nu kan fa reda pa utav en person genom ett mejl?). Hon laste svenska pa gymnasiet, men jag har ingen aning om hur gammal hon, & darfor vet jag inte hur lange sen det var hon gick gymnasiet.

Vad ska ni gora idag/ikvall? Alla ni som ska till kronan ska veta att jag ar arga pa er. ;)


Uppdatering

I forrgar nar jag var pa bibloteket hade en bok kommit in till mig. "Blogging for Dummies". "For Dummies" bockerna finns om nastan vilket amne som helst, bade om Internet & andra saker. De ar latta att forsta & ar baserade for folk som inte kan nagonting alls om just den saken boken handlar om. Jag har kommit sapass langt i min"for Dummies" bok att jag gjort om lite pa bloggen, men det kommer komma mer. Jag kommer ocksa lara mig att blogga battre (forhoppningsvis), sa att det blir en roligare lasning. Boken ar anledningen till att jag skrev upp mitt mal med bloggen for nagra dagar sen.

I min Marketing kurs, ska vi skriva en uppsatts om nagot som har med amnat att gora. Lararen gav mig iden att jamfora en svensk & en engelsk Internetsajt som man kan soka jobb ifran. Men jag har kommit pa en battre ide, jag ska skriva om bloggar, for det ar ju personlig saljning om nagot ar.




Rollerblades

Kom precis hem fran parken dar jag har akt rollerblades. Det fosta jag gjorde var att slanga mig i graset i den allra forst (& hogsta) backn & skrapade upp skinkan. Nar jag satt dar & tyckte synd om mig sjalv kom polisen & fragade om jag var okej. Jag berattade for honom att jag bara ramlade lite, han skrattade & akte dar ifran.


Mal

Vad ar mina mal med den har bloggen?
For de flesta som kanner mig, ar det sjalvklart vad mitt mal med bloggen ar, iaf for tillfallet, & tills dess att jag kommit tillbaka till Sverige. Mitt mal ar att lata alla som ar intresserade veta vad jag har for mig har borta.

Vad ar mina mal som Au Pair?
Mina individuella mal som Au Pair har andrats en del fran det att jag fick iden att jag skulle aka till USA & arbeta som Au Pair  tills idag. Nar jag forst fick iden var det men valdigt stora influenser fran min faster Malin, som akte som utbytes student till Florida & var borta i tva ar. Jag ville uppleva den Amerikanska kulturen inifran. Jag tycker ju sjalvklart valdigt mycket om barn, annars hade jag inte vart har. Men allt som tiden gick sa var det sa mycket mer jag ville gora, & iderna fodras fortfarande. Just nu ar mitt storsta mal att utvecklas som manniska & skaffa mig en grundutbildning for att kunna ha ett arbete samtidigt som jag laser pa Universitet i Sverige. Jag ar Au Pair for att skaffa mig en framtid!

Ledig

Jag ar ledig idag. Hittills har jag vart pa gymet i tva & en halv timme. Jag vaknade klockan 6 imorse, gick ett varv runt huset & sedan tillbaka till min sang & laste Pippi Longstocking. Sen hor jag hur det borjar kraffsa pa dorren & tankte att ne inte katten, men den kan ju anda inte oppna dorren for det ar sadana knoppar som man snurrar pa for att oppna. Ljudet forsatter i nagra minuter sa jag kollar upp for att titta vad ljudet kommer ifran, & ser att dorren ar oppen, & jag var helt saker pa att jag stangde den, sa jag satte mig upp for att titta vart katten tagit vagen & ser A sta & skruva pa mitt lappcerat. Jag sa till honom att han skulle ga tillbaka till sin sang, men han tyckte det var roligare att sova i min sang. Nu ska jag studera lite, aka till bibloteket & sen till walmart for att kopa en mapp.

Jobbigt

Idag har jag bara varit nere & haft en massa hemlangtan, inte gor det det battre nar jag foroskt ringa Par i snart fem timmar & bade M & An har blitt inringda till jobbet & O bara grater efter mamma. Det tar pa en nar man redan ar nere sen  innan ska ni veta.

Collage

oh, jag kanner verkligen att jag saknar skolan lite. I min klass var det framst personen som var runt 20 ar. Vi skulle sedan dela in oss sjalva i grupper om fyra for att intervjua varandra & sedan presentera det for klassen. Den har gruppen ska vi sedan anvanda som en studiecirkel. Man kan saga att min grupp var bra pa ett satt, men daligt pa ett annat. I min grup finns det tva kvinnor som ar 31 samt 60 ar, & en kille pa 21 ar. & alderskillnaden ar bra da man har olika erfarenheter, & de aldra kan sakert redan en del saker som de kan dela med sig av. Det daliga i gruppen ar att det inte ar nagra som jag skulle kunna tanka mig att umgas pa fritiden med. Det finns tva andra tjejer i klassen & jag ska beratta mitt forsta intryck av dem. Den ena, 21 ar, skulle jag definera som ett pack, aven om det ar elakt sagt, hon kan visa sig vare jatte trevlig. Den andra tjejen har jag inte riktigt fatt ett grepp om an, hon kan vara jatte trevlig & snall, en overlagsen bitch eller bade ock. Det har kommer definitift bli en utmaning for mig, men jag kommer njuta varje minut av det!


Laptop

Jag pratade med min far igar & bad honom att lana mig pengar till att kopa en ny dator till mig i Sverige, & sedan skeppa den over till mig. Men.. Han sa istallet att han skulle fa min gamla dator att fungera ordentligt & skicka over den istallet, & sedan hjalpa mig ekonomiskt till kopa en ny dator nar jag kommer hem, det tackar man ju inte nej till. :) Sa om nagra dagar skickar han den, plus mina sims spel.

Imorgon borjar jag collage, Marketing - Salesmanship, for er som inte visste det redan. Det laskiga ar bara att den ar fran 18.00-21.00, vilket betyder att det kommer att vara morkt nar jag ska till bilen, om ett tag ocksa nar jag kommer dit. For att gora allt lite varre fick jag ett mejl fran skolan i forrgar om att en tjej hade blivit sexuellt uttnytjad pa en av de collagerna som tillhor mitt, men det ger mig mojligheten till att fa eskort till skolan & sedan tillbaka till bilen av vakter. Allt for sakerheten sager jag, & eftersom jag inte ar alltfor stor skulle jag inte ha nagon chans att forsvara mig. Trakigt, men sant.

Virus

Det kommer vara daligt med updateringar pa obestammd framtid, eftersom vi har fatt ett virus pa datorn. Jag kommer in pa msn, men inte pa internetsidor for da hanger sig datorn. Pappa ska fosoka fixa hans gammla barbara dator som jag har anvant mig av innan jag akte hit. Ibland nar man sitter helt oskyldigt & kikar runt pa internet sa stanger den av sig sjalv. Om det gar att fixa den sa ska han skicka den hit, sa jag kan sitta vid datorn hur mycket jag vill utan att An behover bli irreterad pa mig for att jag ockuperar deras dator.

Pa mandag borjar jag skolan igen, jag har ifs bara en klass per vecka. Jag skulle villja ha flera men det gar inte nar An har jour. I veckan har hon varit pa en arbetsintervju, som da skulle tillata mig att lasa sa manga kurser jag kan pa min fritid, sa jag haller mina fingrar korsade. Igar fick jag ocksa ett mejl fran mitt collage som berattade att en tjej hade blivit sexuelltutnyttjad. Sa det forsta jag gor pa mandag morgon ar att ringer till nagon sakerhets grej & ber om eskort till & fran bilen.

Nyklippt

Jag ar jatte nojd med mitt har, & jag har bara jobbat i ca en halvtimme idag. Jag kom hem fran gymet for ca 40 minuter sedan & dar var det harligt med. Jag ar bara glad idag. Harfrisorskan var sa nojd med mitt har att hon onskade hon hade kameran med sig. Nar O sag mitt har talade hon om for mig att mitt har var lovely :)Nagonting ar fel pa datorn ocksa, det ar irreterande, jag kan inte ens trycka pa enter sa att texten kommer ner en rad. Jag kan trycka visst, men det kommer inte publiceras sa.

Skramd

Jag horde inatt nagra ljud fran badrums dorrarna, jag trode det var katten som kom in, sa jag vaknade & slangde en kudde mot dorren for att hon inte skulle komma in & gomma sig under sangen. Men nar jag kommer fram till dorren ser katten ovanligt stor ut. Sen sag jag att det var ju inte alls nagon katt det var A som hade kommit ner & halsat pa tjugo i ett pa natten. Sa jag bar upp honom till hans sang igen.

Hopp & Lek!

O hade sin forsta dag i skolan idag. Nar bussen kom & hon skulle ga in i den fick hon klattra upp for hon hade en stor vaska & en lunch vaska i handerna, & trapperna var hoga. Nar hon kom hem berattade hon for mig att hon skulle ga dit varje dag nu, hon tyckte det var valdigt roligt. A, den stackaren, grat bade nar vi slappte av O & nar vi hamtade henne, han ville ju ocksa aka med i bussen. Sa jag & A drog ivag till en park, dar de har en mangd olika sprinklers som man kan springa runt i. Men A tycker inte om kallt vatten, aven om det var ca 30 grader, for att svalka honom lyfte jag upp honom & sprang med honom runt i sprinklerserna, jag dyng sur, jag tankte inte sa langt att jag skulle springa runt dar med honom. Nar vi akte hem somnade han i bilen utan lunch, jag lade honom bara i sangen sa att han fick sova. Sen blev M inringd till jobbet, & 15 minuter efter att han akt ringer han & sager att jag maste komma & hamta upp honom for kedjan har hoppat av pa hans motorcykel. Han sa "lamna A & bara kom, skynda dig!". Jag var korde ut bilen fran garaget & angrade mig sen, jag kan ju inte lamna en sovandes tre aing alldeles ensam, sa jag tog honom med mig, & inga skor hade jag pa mig. Nar M kommit in i bilen visa det sig att det fanne en liten genvag man kan ta hit, sa han slappte av mig for att ta den & ga hem. Att ga hem ar inte sa langt, men varken jag eller A hade skor pa oss, sa jag fick ga barfota med A pa ryggen. Tur som man har kom An med sin bil efter ca 50 m & hamtade upp oss.

Ider ploppar upp i huvudet pa mig!

Min nya idee idag var att jag inte skulle ta ut mina tva veckors semester har forrens jag ska aka hem, & da aka hem tva veckor tidigare. Men det gick i backen, & familjen har vall ratt i det nar de sa att jag borde vara ledig nar Par kommer hit. Men det positiva de sa var att de ska forsoka fixa det sa att jag kan aka hem tva veckor tidigare i alla fall. Det enda negativa med det ar att jag inte kommer fa betalt de tva veckorna. Men jag kanner att det ar vart det, & haller tummarna pa att de kan losa det at mig!

I vantans tider

Jag vantade i sakert i tre timmar igar pa att Par skulle komma hem & logga in pa msn. Under den tiden han jag ut & simma en gang, sova i en halvtimme & sedan ut med baten & simma en gang till. Nar han fortfarande inte hade loggat in klockan fem nar vi kom upp bestammde jag mig for att aka med till familjens vanner. Vi at gott & drack drinker, precis som vi gjorde har i lordags. Men sjalvklart at jag alldeles for mycket precis som vanligt, sa jag var proppmatt. Det ar laborday har i usa isag, sa An & M ar ledig, dock gick M upp halv sju imorse for att spela golf, men jag ar ledig jag med! & imorgon borjar O skolan.


RSS 2.0