Kneeboard

Idag har jag haft en bra dag. Mark har vart hemma sen i mandags men han har jobbat nere i kallaren & fixat med massa saker sa jag har passat barnen iaf. Idag var aven Angela ledig & jag har inte behovt gora sa mycket. Nar Mark & Angela var & kopte lite saker de behovde till sitt nya badrum gick jag ut & badade med Adam & Olivia, nar de sedan kom hem tog vi baten & akte vattenskidor. Forst akte Mark vattenskidor Sen fick Adam aka kneeboard. Han startade ifran stranden & klarde sig pa bradan hela tiden (han ar tre ar). Sen akte Angela kneeboard & sen jag, jag startade ocksa ifran kanten, vilket jag kommer fortsatta med tills jag ar battre pa det. Det var verkligen jatte kul. Nasta gang vi aker ut med baten ska jag ta med mig kameran & sa ska ni fa se hur sot Adam ar nar han aker kneeboard.

For ovrigt har jag blivit utsatt av en vagel igen. Det ar den andra i ar. Ar det bara jag som far sadana?

Massa lek!

Idag har jag & barnen varit pa en lekplats dar de lekt. Olivia hittade en kompis direkt & Adam ville ha Olivias kompis mamma till att leka med lastbilar med han. Sen tittade vi pa djur & Adam var helt forundrad over de sma kaninungarna. Igentligen ville jag att de skulle atit nagot innan vi akte hem, men jag hade ingen handsprit med mig, sa de fick vanta, & de var valdigt griniga nar vi kom hem, Adam somnade direkt nar jag la honom i hans sang. Forst ville inte Olivia att jag skulle leka med henne utan sa till mig att ga. Men sen lekte vi med kapphastar & jagade pandan Kung Fu & sen gick vi ut & simmade med hajarna.
 
Jag har ocksa gjort en liten grej till barnen, speciellt till Adam som slar Olivia hela tiden. Jag gjorde ett traffikljus & skrev brevid -Stop-Think-Go- & talade om for Adam & Olivia att nar de blir arga ska de tanka pa det har & rakna till 10 & istallet for att slass ska man tala om for den man ar arg pa att man blev ledsen for det den gjorde mot dem, Da ville de gora var sitt eget, den oversta ar Adams & den understa ar Olivias.



                                                        

Annu mer bad!

Idag har jag badat tva ganer. Vi skulle aka vattenskidor & knebord ikvall men Angela hade en akut operation idag sa hon kommer inte hem i tid, pa den har sjon far man inte aka vattenskidor efter halv nio, vilket vi ifs skulle hinna gora innan, men det blir forsent iaf. Men jag ska till banken snart istallet, & sen ska jag prova ett gym som jag kan ga pa tills att de har mer klasser pa ett billigare gym, fast om jag gillar det har jatte mycket sa tanker jag ga pa bada & ga pa det dyrare nar jag verkligen vill trana.

Bad

Idag har jag jobbat i 8 timmar, vi har badat, blast sapbubblor, last bocker, ritat & mycket mer. Det var forsta gangen jag simmade har & det var alldeles utmarkt. Adam ar just nu inne i en fas dar han slass & putts, det ar otroligt hur manga ganer han slar eller putter Olivia, & varje gang hamnar han in the corner. Jag har ocksa forsokt att ta ifran honom hans leksaker nar han inte the corner fungerar. For ovrigt ar de har ungarna helt otroligt val uppfostrade tycker jag.

Pa fredag kommer pappa & jag ska aka buss till Chicago pa lordag for att mota upp honom & sa ska vi aka till mall of america, vilket jag ser fram emot valdigt mycket.

Jag var precis pa bibloteket for att skaffa ett biblotekskort & tanten dar sa till Angela att jag inte kunde skaffa ett biblotekskort utan min mamma eller pappa. Da flinade jag & talade om for henne att jag var 19, da blev hon lite generad & sa att da kan jag skaffa ett biblotekskort utan mina foraldrar, bugar & bockar for det. Jag lanade tre bocker & tre filmer. Bockerna kommer jag antagligen inte vara klar med om tre veckor, men jag kan ju iaf forsoka.


Irene

Irene kom & hamta upp mig ca kvart over sex, det forsta hon gjorde var att tala om for mig att hon maste kora en bit med bilen for att ladda upp batteriet, sa hon kunde inte stanga av den. Irene ar mycket mer pratglad an vad jag ar. Hon ar fran ryssland, ar 19 ar & har gatt ungefar halften av sin universitet utbildning som ar pa 5 ar, hon borjade dar nar hon var 15. Hon var hos en annan familj i Ohio innan hon kom till den har i Michigan. Den var rysk med fyra barn mellan 3-8 (tror jag det var). Hon berattade om den & sa att mamman hade rusat in i hennes rum en gang & sagt till henne att aldrig prata med henne man igen, jag sa att det hade hon vall ingen anledning att gora for varfor skulle hon vilja ha hennes man? Men hon ville faktiskt ha honom, hon hade lagt armarna runt honom en gang & han hade lagt armarna om henne sen med. Den har familjen hon bor i nu, pratar inte med henne, men det ar hon glad for, nar hon slutat jobba vill hon vara for sig sjalv, hon ar inte har for aventyret utan for sin karriar, som ar att bli en skadespelerska, hennes favorit artist & sangerska ar Hillary Duff, som rakade vara med i den filmen vi sag, War, Ink! Den har filmen visas inte i Michigan av politiska skal, sa vi akte i ca 2 timmar for att komma till den bion vi skulle till + att vi var vilse ett antal ganger. Vi fick ocksa tva ganger ta hjalp av gentlem pa gatan for att fa igang batteriet, forsta gangen nar vi hade tankat andra gangen efter bion. Nar  vi skulle ga ur bilen for att ga in till bion hade Irene glommt att stanga sitt bilfonster som da inte gick att stanga igen eftersom bilens batterie var helt tom, sa vi fick lamna bilen olast. Man kan ju saga att jag hade en handelsefull kvall. Irene berattade ocksa om en tjej fran nagot land som hette Eva, hon var dum i huvudet efter vad Irene sa. Hon var dalig pa Engelska, hon umgas bara med killar som tycker om att driva med henne, & den har Eva har enligt Irene sagt att den basta kanslan som finns ar att vara full. Sen sa hon en del saker som andra au pairer i den har familjen har berattat for henne. Till exempel att det var en au pair som inte gillade Angela & en som inte gillade Olivia (fem aringen), sen var det en som hade akt pa semester & da hamtade Mark henne pa flygplatsen & hade kravt 25 dollar av henne for att han hade gjort det. Jag vet inte vad jag ska tro. Irene vill att jag foljer med henne till kyrkan imorgon nar hon sjunger i koren. Jag tror inte jag vill ha nagot att gora med den har damen. Men hon kommer nog ringa mig manga ganger befarar jag. Iaf i december ska hon utoka sitt ar, hon vill komma till Californien, helst till en familj som har nagot att gora med skadespelar branchen & sa vill hon forsoka spara ihop pengar till att ga pa nagot stort universitet dar.


Men jag ar fortfarande glad, & om en vecka ar pappa har!

BIO

Nu ska jag ut med en annan au pair harifran & ga pa bio. Vi ska aka i tva timmar till att komma till en speciell biosalong, fraga mig inte varfor, det var henne ide.

Forsta arbetsdagen

Jag har redan haft min forsta arbetsdag har & det har gatt alldeles utmarkt. Vi var pa en lekplats & sen gick vi hem & lekte bade inne & ute. Klockan ar halv tre & jag ar klar for dagen. Jag skulle vilja ga till gymet, ska prata med Angela om det & hora om pass & sant.

Twin White Lake

Nu ar jag framme, det ar inte fullt lika flaschigt som Hopps hus, men sa lag inte deras hus precis vid en sjo, jatte mysigt! Barnen ar jatte sota, Olivia gav mig en kram det forsta hon gjorde nar hon kom innafor dorren, sen malade hon en teckning till mig. med mig, har den har familjen haft tva byten de senaste tva manaderna, stackars barn tycker jag. Men jag tycker om dem har, trevliga & Mark ar som pappa & skamtar om allting. Jag tror att tiden kommer flyga ivag har, jag hoppas det iaf.

Innan jag gick pa flyget imorse var jag jatte hungrig, jag hann inte ata upp frukosten men nar jag skulle ga pa sag jag en mamma som tog fram tva shorter till sina barn & bytte deras foppa tofflor mot fin skor, & hennes flipflopp till ett par hogklackat. Nar de sedan gick av planet bytte de tillbacka skorna & tog av sig shortorna. Varfor gor man sa? Det ar ju bara ett flygplan!

Torsdag

Pa torsdag morgon aker jag till min nya familj. Har hos Mary har jag det bra jag var & shoppade igar. Den nast minsta ungen vill inte lata mig va utan vill att jag ska leka med honom hela tiden, nu har den lille borjat med. Igar kvall nar de skulle bada gick den lille & hjalpte Mary med att tomma torktummlaren. De ar verkligen sota. Nu ska jag ata frukost sen ska jag ivag & shoppa igen. Pappa kommer fa betala allt for mig nar han kommer fa da kommer mina pengar vara slut. :)

Alice

Brallis jag har tankt lite & jag kom pa att vi aldrig hade varan agg kvall, vi skulle ju ha aggtoddy & allt annat med agg. Det far bli bland det forsta jag gor nar jag kommer hem, jag aker till dig & kakar agg. Jag ska nog lana en cykel & cykla till Winnetka & gora det du just bad mig om. Jag saknar dig med!

Jag ska ocksa forsoka komma ihag att ta med mig kameran vart jag an gar & sa ska jag ta jatte manga kort & lagga upp, men detta far vanta tills jag kommit till den andra familjen, jag vill inte utnyttja deras gast vanlighet har allt for mycket (genom att sitta vid barnens dator allt for lang tid). Mary ar 42 ar & har fem barn mellan 12 & 3 ar. De ni!!

Fakta

Min nya familj bor ca 50 minuter med bil utanfor Detroit. De har tva barn, Adam, som ar 3 ar & Olivia som ar 5. De bor precis vid en sjo & barnen alskar att bada, de har tva batar (har jag for mig att det var iaf) varav en ar en motorbat. Jag kommer fa vad de beskriver som ett litet rum, med en walk-in-closet ett badrum som har en dorr fran mitt sovrum, men ocksa en ut till vardagsrummet. Det ar ett stort hus. Mina arbetsdagar kommer att variera fran bara nagra timmar till over tio timmar per dag, men aldrig over 45 timmar i veckan. Jag har tillgang till dator med webcamera, sa alla dar hemma, skaffa skype sa vi kan prata med varandra! Jag har tillgang till bil i den man ingen annan behover den, de har 2 bilar & en motorcykel. Det finns ett gym nara som de har pass pa som inte alls ar dyrt & de har ett collage fem minuter fran dar de bor (dar jag kommer lasa kvallskurser eftersom jag ar tvungen att jobba pa dagarna) & nagra kopcentrum inte heller langt ifran. Pappan jobbar som pilot pa flygbolaget Mesaba Airlanes, & mamman ar en sadan som ser till maskinerna under operationer, att hjartat pumpar ordentligt & att lungorna tar in tillrackligt med syre. De ar 35 respiktive 36 ar gamla, vilket gor dem 10 ar yngre an Kenneth & Frances, & de har en kat som heter Cha Cha. Nu ska Cultural Care Au Pair bara fixas sa att jag far en biljette sa att jag kan aka till dem, det ar inte sa jatte langt harifran sa det borde snabbt vara fixat, sa jag blir trolitgvis inte kvar hos Mary sa lange till. Jag har ocksa pratat med min nya LCC, & i augusti ska vi ha ett poolparty & i september ska vi aka till nagon hastfarm & volentar jobba.

Jag at forsta gangen idag klockan tre, har hos Mary, jag blev inte bjuden pa nagon frukost hemma hos familjen Hopps, de ljog for barnen ocksa & sa att jag skulle aka tillbaka till Sverige, vilket jag har sagt att det ar det sista jag gor. Men det ar inte mitt problem langre. Nagra timmar efter jag berattat for Frances att jag inte skulle vara kvar tills pa torsdag utan jag skulle aka hem till Mary & bo dar tills att jag skulle aka till min nya familj, kommer Ken hem, han ar jatte arg & inte alls forstande utan sager till mig hur besviken han ar & att jag ger ett daligt intryck for mitt land, som ocksa ar hans eftersom hans mamma ar svensk & dessutom har inte han eller Frances gett mit ett bra intryck av USA heller & jag ar ocksa valdigt besviken. Nar jag berattade att jag var det & att det inte blev som jag hade tankt mig tittade Ken pa mig pa ett valdigt otrevligt satt & sa "Vad hade du forvantat dig da?" Jag ville saga att det iaf inte var en mamma dar med attityd problem & en pappa som inte kan kontrollerar sig & star & pekar med handerna nar han ar arg. Pa kvallen nar de skulle pa ett poolparty fick jag inte var kvar i huset, vilket jag pa ett satt kan forsta men pa ett annat satt sa har ju inget med mig forandrats sen innan jag talade om for dem att jag skulle ge mig av tidigare an beraknat, det ar ju inte precis sa att jag skulle satta eld pa huset. Sa jag gick ivag till star bucks & at, for jag at inget vettigt igar heller. Sen gick jag tillbaka & satte mig i deras ute mobler som ar pa deras baksida av huset & laste en bok. Jag horde inte nar de kom hem men Frances kommer iaf ut till mig & sager att det ar telefon till mig, da sa jag att jag inte hade hort dem komma tillbaka & hon sa att de hade vart hemma ett tag. Det var ju ocksa trevligt av dem att jag fick sitta ute & vanta pa att de skulle komma hem sa jag kunde fa ga in & de inte ens talar om det for mig fast att de visste att jag satt dar. Sen sa ar det sa att nar jag loggade in pa facebook i fredags sa var det en kille fran Cicago som hade gjort en van forfragan med mig, Jag accepterade & fragade vem han var, han svarade att han jobbade pa Kens firma & att Frances hade bett honom kolla upp mig pa facbook. Nar Mary var hemma hos Hopps for att fylla i papprena om att jag inte skulle vara kvar dar sa pratade vi om facebook & sa att det var hemskt att chefer tittar pa sant & domer de ansokande efter det, & sa gor hon nastan detsamma. Jag berattade om det har for Mary & hon ska skriva en rapport om det eftersom ocksa hon tyckte att det var validigt oppasande.

Imorgon ska jag ut & shoppa & fa tanka pa nagot annat som ar roligare, kanske tittar jag pa sex & the city filmen eftersom jag inte sett den an. Forresten sa ar det nagot kux med den har datorn som gor att jag inte kan logga in pa hotmail eller msn sa om ni vill mig nagot far ni skriva det har. & jag maste bara saga att jag saknar Miranda & Matilda valdigt mycker. Ni ska veta att trots det att ni ar helt tossiga & busiga sa ar ni det med glimten i ogat, det ar langt ifran vad Kathleen har nar hon hitttar pa bus. 

Ha det bra & jag hor snart av mig igen!

Mary

Jag ar nu hemma hos min kontaktpersons hus, vilket kanns valdigt skont. Jag har godkannt den nya familjen som jag har pratat med & de har godkant mig med, sa det kanske inte tar sa lang tid till innan jag aker harifran till den nya familjen.

Nytt val

Jag pratade med en annan familj igar. De verkar jatte bra pa alla satt & vis men jag ar radd for att gora fel val igen. Jag ska lasa igenom deras ansokan idag & sen gora mitt val. Om det blir den har familjen kommer det troligtvis bli mindre arbetstimmar de flesta dagarna, ibland mer. Barnen ar 3 & 5 ar. 

Korrekt val

De senaste dagarna har gatt ganska bra, men igar flippade Kathleen ur totallt. Det var nastan sa jag borjade fundera pa om jag hade gjort ratt val eller ej med att byta familj. Men imorse kom Frances attity fram igen, & Kathleen tol jag bara inte, sa jag har definitivt gjort ratt val. Mojligheten finns att jag ringer Mary & sager att jag inte klarar av en vecka till.

Jag gick upp klockan halv sex imorse for att bege mig till gymet, det ar enda passet i veckan de har step up. Hon som ledde passet sa till mig att jag borde bli en ledare, vilket jag tyckte var valdigt snallt av henne.

Stranden

Kom precis ifran stranden. Jag var dar i ca 40 minuter, jag vet inte hur bra solen tar & jag hade inget solskydd, ska sova i en timme nu innan jag borjar jobba. Kathleen ska ha en kompis over sa jag ska aka & hamta henne innan jag hamtar Kathleen & Madeline. Jag var ocksa  bokhandeln idag & kopte tva bocker. 

mys

Jag var precis ute & gick, det var skont for det var inte sa fruktansvart varmt som det ar har utan det var lite kyligare. Idag blev jag av med Kathleen, hon akte hem till Kelly & var dar nastan hela dagen. Jag, Byron & Madeline satte oss & spelade spel. Jag har ocksa tankat & handlat. Nar jag var ute & gick sa jag en tradgard som hade massa sma flaggor nersatta i graset pa graset. Pa dem stog det invisible fent. Ska forsoka hitta dem igen & ta kort pa dem.

Target

Jag kom precis hem fran target, & jag alskar det. Jag har kopt en mangd olika grejer. Kladerna var inget speciellt men de hade fina pyjamaser, kopte tva, ett par sockiplast, ett paraply som ar runt en eller hur man ska beskriva det (far inte plats i min vaska sa pappa far nog ta med sig det hem) & lite andra saker. Sen var vi pa bBest Buy & darkopte jag tva cd skivor.

varmt

Ida kanner jag att jag verkligen gjort mig fortjant av mn lon. Jag hjalpte till imorse skjutsade Kathleen & Madeline till camp & akte sedan & handlade mat. Sen akte jag & hamtade barnen. Da kom Nicki & Amanda over for att leka sen kom ocksa en van till Kathleen over. Madeline & Amanda bakade muffins & jag diskade  & hjalpte dem stada iordning efterat. Stadning av kok #1. Sen lekte de ett tag & sa kom barnen pa att de vill ha en lemonade sale. Jag sa visst. Samidigt hade Byron piano lektion, & efter hans lektion hade Madeline sin. Sa nar Byron var klar fick han ata mat & packa vaskan til swimteam medans de andra fixade lemonad standet. Madeline fick packa sin vaska medans pianolararen pratade i telefon. Efter Madelienes lektion var slut kom Gillians barnvakt & hamta henne, sen kom Nickis & Amandas mamma & hamta alla utom Byron for att ha standet hemma hos dem, & jag skjutsade Byron till simmningen. Sen fick jag damsuga igen efter som barnen inte kan ata muffins ordentligt & det var smulor overallt. & precis nar de Kathleen kom hem fran camp hade hon gjort nagon slags slime som hon skulle grejja med. Det sag inte fint ut i badrummet nar hon var klar. Det fick ju jag stada upp med fast att hon hade lovat. Mamma jag tycker synd om dig som har haft mig som barn & inte hjalpt till tillrackligt. Det ar latt att vara efterklok.

oops!

Nar jag pratade med min program director forrut kom Kathleen ut & sag att jag pratade i telefon, jag talade om for henne att det var ett privat samtal, hon tog da den andra luren & lyfte upp den & tjuvlyssnade, jag visste att hon lyssnade sa jag talade om for Maureen att jag inte kunde prata mer, men hon sa att jag hade nu blivit upplagd for sokandet av en ny familj, vilket ungen horde. Hon kom sedan & fragade mig "Why are you going to go to a new family? You are not homesick, you are lying!" Jag talade bara om fo henne att det inte var snallt att tjuvlyssna pa andras samtal. Sen foroskte hon ljuga & saga att hon inte alls tjuvlyssna, da forklarade jag for henne att hon inte kunde veta att jag skulle till en ny familj isf. Sen talade om bestammt om for mig att det var bra att jag inte skulle vara kvar har for hon tycker inte om mig iaf. Men sen sa jag till henne att det va rokej att vara arg & att jag vet att hon tycker om mig. Jag hade garanterat reagerat pa ett liknande satt som hon gjorde. 

Vad hande?

Jag ringde min LCC, Mary, klockan 11 idag som vi hade bestammt igar att jag skulle gora, hon sa da att hon skulle ringa om en kvart eftersom hon var nagonstanns dar ljudnivan var hog. Nu ar klockan halv 1. for en timme & en kvart sn skulle hon ringt mig.

update: Nu har jag pratat med Mary, det kan bli sa att jag slutar har pa fredag, eller kanske till & med idag. Da far jag ingen lon & far bo hos Mary tills jag hittar en ny familj, jag ar vall inte sarskillt fortjust i den iden heller egentligen, men allt ar nog battre an har.

Beskylld

Nu ar jag an en gang ner tryckt i skiten av Frances. Jag & Kathleen var pa stranden en gang forra veckan. & nu ar beach passen mysteriskt borta. Vem far skulden tror ni? & jag kan forsokra er om att det inte ar jag som har slarvat bort dem. 

Bio

Det var jag Eva, Anita & en av hennes kompisar & syster som var pa bio idag. Vi sag pa Wanted, rekomenderar den, det ar lite samma stuk som pa Mr. & Mrs. Smith. Fast Brad Pitt ar inte med i den har. Biljetten till bion kostade ungefar lika mycket som en liten pop corn & vatten. Sen fast det ett stall dar man kunde salta sina pop corn & om man sa vill fast det en smormaskin sa man kunde fa extra smor pa sina pop corn. Det skulle passa in i det avseendet som jag kallar typiskt amerikanskt. Imorgon ska vi nog aka till en strand norr om Chicago & sola & bada.

Forhoppnings vis kommer den har tiden jag har har att ga fort, men det kommer att vara annu jobbigare nu nar jag har tre barn att se efter istallet for tva. Men det ar bara for en vecka, sedan aker Byron ivag pa scout lager. Jag ar nervos infor vad Kathleen kommer saga till mig nar hon far reda pa att jag inte tanker vara kvar har i ett ar utan bara tva veckor till.

Wilmette

Idag har jag akt till en marknad i Wilmette med tva tjejer fran tyskland som ocksa ar au pairer har. VI ska senare idag aka till Evanstone & ga pa bio. Idag & igar har inte Frnces varit hemma sa mycket men det verkar lite som att hon vet om vad jag har skrivit i dett mejlet jag skickade till Mary (LCC-Kontaktperson). Det jag tycker ar konstigast ar att Mary inte har svarat pa det. Ska skicka det en gang till for sakerhets skull.

2 veckor

Nu har jag tva veckr kvar tills jag itne behover vara har mer, vet inte hur det ska ga till. Det kommer att bli fruktasvart jobbigt kanns det som just nu. Igar var det en sak som hande som gjorde att jag verkligen visste att jag hade gjort ratt val av att valja att byta familj. Det har huset ar fullt med gift (djavulen ar bosatt har). Jag tycker synd om deras nasta au pair.

Berattat

Jag berattade for Frances tidigare idag att jag inte tankte stanna har. Hon sa att det var trakigt men att hon respekterade mitt beslut. Vi ska traffa min LCC imorgon & diskutera saken vidare, jag ska ocksa fora in nagra nya punkter i min ansokan for att det inte ska bli fel igen. Frances sa att vi inte skulle saga nagot till barnen an, det kommer nog bli det svaraste att Kathleen kommer vara valdigt arg pa mig nar hon far reda pa det.

Bestammt

Jag ska inte vara kvar hos den har famlijen, jag ska ta den basta mojliga stunden till att beratta for dem att jag inte tanker stanna kvar har. Det kommer antagligen bli nagot av det svaraste eftersom jag anda maste stanna har i minst tva veckor till.

LCC

Jag har pratat med min LCC idag & berattat hur jag kanner, hon tyckte det basta vore om jag borjade leta efter en ny familj pa en gang, men jag har lovat pappa att forsoka tills augusti. Men nu ar det sa att nar jag pratade med Fran nyss sa hon att hon sa fort som mojligt vill hitta nagon ny om jag inte trivs. Nu kanner jag att det nog kommer bli sa att jag ska leta efter en ny familj, som jag trivs battre i. Sen far de inte ha mer an tva barn for det ar jag inte saker pa att jag klarar av.

Mandag

Idag har ungefar varit min forsta riktiga dag. Jag fick i barnen frukost & de kom ivag till camp, aven omd et avr lite forsent. Jag hade ett prat med Fran igar, hon avr inte riktigt nojd med mig, vilket jag kan forsta for jag har verkligen inte jort mitt basta eftersom jag inte trivs sa varst bra & langtar fruktansvart mycket hem. Men jag har lovat henne att gora mitt basta nu, & lite sne steg i borjan, innan jag kommit in i rutinen maste hon faktiskt rakna med. Jag ahr ocksa lovat pappa att forsoka har tills dess att han kommer hit. Ikvall ska jag ocksa traffa min kontak person for att diskutera.  Jag har inte riktigt satt fingret apa vad det ar som gor att jag inte trivs. Sen ar jag trott hela tiden, det maste bero pa allt det nya.

Ikvall sak ocksa Fran & Ken ut & ata middag med Anita (Kens mamma), da ska jag vakta barnen. Kathleen kommer inte villja ga & lagga sig. Det kommer bli en lang dag idag.

hemma igen

Idag fick jag tag pa tva par skor, en kjol  & en kortarmad skjorta. & sa har jag akt taget har for forsta gangen, det var inte svart alls. Nu har familjen gatt till stranden men jag ska stanna kvar har & vila mig lite & ata. Nar jag skulle ata pa tagstationen fanns det bara massa snusk mat sa jag at inte sa mycket. Ikvall ska vi pa nagon slags familje konsert.

Chicago

Om lite over en timme aker jag vag till Cicago for att shoppa! YIBBIE! Det ar det absolut basta med att vara har.

4de Juli

Idag har vi sett pa parad & haft fullt upp hela dagen med olika aktiviteter. Med allt folk har jag kannt mig lite ensam, jag vill ju inte vara i vagen.

Jag har problem med att lagga upp bilderna har pa bloggen, sa darfor anvander jag mig av bilddagboken & lagger upp bilderdar istallet. Mitt namn dar ar miklosm.

& tolou jag har faktiskt lyssnat igenom din skiva en gang. Ska lyssa pa den ordentligt, det gor jag nar Fran later mig kora bilen ensam. Da ar skivan med hela tiden.

Chicago

Om ca tre kvart ska jag ut pa min forsta shoppingrunda.Jag ska aka ner till Chicago med Ken's mamma & hennes bror & nagra kompisar till han, mexikanera i min alder.  

Thunderstorm

Igar skulle jag kora & lamna av Byron vid simskolan, & sen kora till en affar for att handla mat. Vi fastnade i det varsta regnovadret jag nagonsin sett. Jag var tvungen att stanna bilen for det gick inte att se vagen for allt regn. Sedan fick Frances kora for jag kande mig inte riktigt saker vid att kora.

...

Jag var pa gymmet idag & jag tyckte det var helt okej for mig, kanske inte just det passet eftersom det bara var styrka, men jag cyklade dit & hem, sa det ar bra pa sommarn tror jag. Ska ga pa ett half & half pass pa lordag hade ag tankt, men det beror pa hur sent det blir pa fredag. Jag ska snart cykla ivag & hamta Kathleen pa camp. Jag har tagit nagra bilder inne i huset som jag lagger upp senare idag.

Winnetka

Igar cyklade jag till down town Winnetka for att skaffa mig ett bankkonto som Fran & Ken kan fora over min lon till. Da hade jag inte med mig en verifikation pa vart i USA jag bodde, sen behovde de ett brav fran nagon av foraldrarna som en verifikation att jag arbetade hos dem. Sa jag kom tillbaka senare med Fran & verifikations pappret pa adressen. Till & borja med var min bankgubbe ny, sa han visste inte hur man gjorde & hade en kvinna brevid sig som talade om for honom hur man skulle gora. Hon visste inte heller riktigt hur det gick till att skapa ett konto for en person som inte var amerikansk medborgare eller hade greencard. De kallar mig for en non resident ailen, & jag vet vad de menar med det. Nar de natsan var klara med all information de skulle trycka in pa datorn sa kraschade den. de slutade iaf med att jag satt dar i 2 timmar.

Jag har borjat kora har ocksa, men Fran ar med mig nar jag kor sa att jag ska kanna mig saker i traffiken & deras stora bild, & sjalvklart se till sa att jag hittar dit jag ska. Idag har jag vart & fixad Byrons foppa toffel som tappat ett faste, & lamnat in en verifikation pa min adress i sverige till banken (jag har mitt konto & kort nu). Sen var jag i cummunty hous dar de har alla mojliga olika aktiviteter. Jag var mest intresserad av Rhonda Gordons klasser, sa jag hittade henne & hon visade mig hennes schema, sen var vi & tittade pa dans klasserna & hur gymmet sag ut, jag kommer nog borja dar nasta vecka.

RSS 2.0