Torsdag

Så här långt har den här dagen varit ganska knepig. Jag vaknade imorse av att Mark åkte till jobbet vid fem. Sen vaknade jag igen lite innan sju av att barnen sprang runt. När klockan var kvart över sju kommer Adam in i mitt rum & frågar vart mamma är,  Jag säger till honom att jag inte vet eftersom jag precis har vaknat. Mark sa till mig igår kväll att jag skulle börja jobba halv åtta. Så jag går upp & ingen Angela. Sen ringer hon vid nio & säger att jag får ta ut Adam ur huset för hon vill inte att han ska se henne eftersom hon vill sova. Jag fattar inget.

Update: Det visade sig att Angela hade blitt inringd klockan tre på morgonen. Men det hindrar ju inte Mark från att iaf skriva en lapp & säga att det är på det sättet.

Blond

Igår avr jag hos Miia & vi skulle färga mitt hår. Jag var jätte nervös för att det skulle bli orangt/gult. Men Miia var jätte duktig & håret blev jätte fint :) Så nu vet jag att jag inte behöver betala 600 kr för att en hårfrisörska ska göra det. Däremot är jag  i desperat behov av att klippa mig. Men det får vi ta lite längre fram.

Quiz

Ett Halloween suddigum ger jag bort till de två första som svarar rätt.

Hur vet man att man är i Beverlihills eller Bel Air?

Los Angeles

Älskar LA :)

Jag hade det jättre trevligt i LA  med Jocce & Helen. Vi åkte på kändis tour & var på Universal Studios. Vi var också en snabbis förbi i Malibou & på Santa Monica Beach. Tyvärr blev det inte länge eftersom jag skulle hem & vi hade vart på Ross & shoppat.

Överraskning

Jag har en liten överraskning på gång nu. Därav den dåliga uppdateringen eftersom jag inte vill avslöja vad det är för något. På fredag morgon åker jag iaf till LA. Jag kan ju inte säga annat än att det ska bli skönt att ara ifrån familjen & huset en helg. Sen ska det bli kul att träffa Jocce med, det är ju inte allt för ofta man ser han.

Huvudvärk

Jag hade sådär kul igår. Speciellt åt en tjej som var utklädd till Party Girl. På toan sa hon att hon frös & sedan sa hon att hon tyckte hon såg slampig ut, men skrattade bara & sa, det är ju halloween. Hennes utsryrsel bestog av en svart bh & en rosa bh över den & världens minsta rosa kjol. När sedan maskerad tävlingen började så stog hon på scenen & dansaade,  rätt som det var drog hon ner sina bh:ar & visade brösten, två gånger. Jag tycker det förklarar kvällen ganska bra.

& huvudvärken kommer från Olivia. Hon bara skriker hela tiden. Om Adam gör något hon inte tycker om så ställer hon sig & skriker. Sen så hoppade de i sängen förrut med & jag blev rädd eftersom mitt rum är under deras & det lät som lampan skulle ramla ner i skallen på mig. Rätt trött på barnen idag helt enkelt. Tur att jag inte jobbar. Ska på bio sen. Ville till Hounted Forest men Angela har jour.


RSS 2.0